Sari la conținut

Cazul uluitor al copilului "paranormal" de la Naipu demn de "dosarele X"! Iata ipoteza soc care intoarce povestea tulburatoare cu 180 de grade!

Cazul uluitor al copilului "paranormal" de la Naipu demn de "dosarele X"! Iata ipoteza soc care intoarce povestea tulburatoare cu 180 de grade!

I se spune baietelul paranormal, dupa ce cu puterea mintii ar fi provocat o ploaie de pietre deasupra casei sale, in satucul Naipu (Giurgiu).

Andrei, baietelul  in varsta de 11 ani, asupra caruia planeaza suspiciunea ca ar fi posedat sau are puteri paranormale a facut inconjurul tarii.

Convinsi ca necuratul si-a facut cuib in curtea lor, parintii baiatului se gandesc la ce e mai rau si sunt convinsi ca fiul lor e dominat de forte malefice. Parintii lui Andrei nu iau in calcul nici macar o secunda ca micutul lor ar putea sa fie cu adevarat special sau ca ar fi capabil sa joace teatru.
“Copilul are capacitati paranormale (…) Maica-sa e disperata si face ce zice Preotul! (…) Ei nu vad ce vede el (Andrei – n.r.), iar copilul n-a fost indracit si nici nu e. Ei cred ca Andrei este in posesia unui spirit, asa li s-a spus!” spune parapsihologul Alexandra Mosneaga, maistru international bioenergoterapeut.
Desi au supus copilul la numeroase controale medicale, parintii lui Andrei sunt convinsi ca doar aghiazma si mirul il pot salva pe baietelul lor, asa ca au inceput sa bata drumurile Bisericilor, de la Naipu si pana la Prislop, la mormantul lui Arsenie Boca.

“Este util faptul ca a mers la medici, este poate util si ca parintii sunt credinciosi, numai ca, din pacate, practica religioasa care il inconjoara este una complet anormala (…) Cred ca micutul se linisteste atunci cand este udat, si pentru ca apa (aghiazma – n.r.) e rece. Cand iti toarna cineva un litru de apa in cap, te opresti”, este de parere psihologul Cristian Andrei.

 

viewscnt